Möt våra nya "smedhalvor" på Karmansbo bruk

Trots regn efter lunch i lördags blev det en lyckad helg med många besökare bägge dagarna.

Besökarna kunde se magikern Filiokus-Fredrik i kolhuset, uppleva smälta i smedjan, lyssna på konsert med Stockholms Brass Quintet i smedjan, delta på grillkväll i kolhuset med trubadur Jimmy Nyberg och till slut höra på tidigare landshövding Mats Svegfors berättar om sin nya bok.

Dessutom passade många på att äta mat och fika i kolhuset och prova kolbullar på utomhusgrillen samt besöka konstutställningen i bagarstugan.

SVT Västmanland besökte smedjan på lördagen och reportaget kan du se här: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/har-startar-den-gamla-smedjan-i-karmansbo-upp-igen-det-ar-bara-varma-goda-tankar

Stort tack också till alla frivilliga eldsjälar som har jobbat hårt inför och under helgen!

Kulturdagarna i Hed är ett årligt arrangement som i år arrangerades 7-8 augusti.

Categories: